• Gratis frakt over 1500Kr (innen 10kg)
  • Rask levering 3-5 virkedager
  • 30 dagers returrett

Vannskrekk??

opprettet den

Vannskrekk??
Vannskrekk??
Vannskrekk??
Vannskrekk??
Vannskrekk??

Atter igjen er vi inne i en årstid som ofte kan by på litt utfordringer både for oss og våre firbente venner, spesielt for de som har bestemt seg for at vann, det  er farlig!! 

 

Kanskje vi har glemt det litt fra tidligere? etter en relativt tørr sommer. Uansett kan det være frustrerende når vannpyttene blir til små innsjøer og de kommer hyppig etter hverandre innover i skogen. Så hva gjør vi?

 

Jeg var selv på vei innover i skogen forrige uke med Viking, vår lille, lyse ponni. Han er veldig glad i vognen sin, så den var selet på og turen gikk fint innover i behagelig arbeidstrav. Helt til vi kom til en stor vanndam som gikk over hele veien. Og her ville ikke Viking over nei! Selv ikke når han har stått i hele sommer på et stort beite som er delt av en 70cm bred bekk som han har passert flere ganger daglig.. Han er jo en herremann med noen egene meninger han og ;) Så der stod vi da.. med tett skog på begge sider og en dam i veien.. etter mange forsøk på å lokke og med positiv forsterkning for å få han over, syntes Viking det fikk være nok og snudde like godt for å gå hjem igjen. Men det er jo ikke bra å lære slikt så da var det bare å snu hest og vogn fram igjen. Slik gjorde vi et par ganger til jeg fant ut at her må nok matmor ut og gå i vannet selv. Så i tynne joggesko bar det ut i dammen, og da var ikke den blonde prinsen vond å få uti nei!! "Ække no stress detta" sa han med hele seg:D vel over var det bare å få de våte bena  oppi vogna igjen og tusle videre. Spørs om denne herremannen bare ville ha meg våt på bena og!! ;)

 

Bildene jeg har lagt til er fra Silje Gran Olsen (følg henne på Siljum på Instagram). Hun har en søt fullblods hoppe med mye meninger og en stor dæsj drama queen i seg. Sunny som hun heter vil heller ikke i vann, med mindre noen går forran og viser at det ikke er krokodiller der. Synes utrykkene til både hest og rytter sier det meste :D Silje er tøff som holder seg godt på ryggen til Sunny tross kromsprang og bukk både hit og dit.

 

Ha en fantistisk høst alle sammen :)

 

#hest #pgroos #hesteutstyr


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din