GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 2000,-
LEVERER I HELE NORGE
HESTESPORTENS FAVORIT MERKER
30 DAGERS RETURRETT

Nyter fremdeles sommeren.

opprettet den

Nyter fremdeles sommeren.
Nyter fremdeles sommeren.
Nyter fremdeles sommeren.
Nyter fremdeles sommeren.

Da var sommerferien min over for denne gang.. Men den har vert fin! 

 

Selve ferien for meg innebærer ikke så mye hest, da jeg har to små jenter på 5 og 8 som jeg synes skal få litt annen fritid enn bare hest, som året ellers går mye i :)

 

Men ikke for det, da jeg var liten så var jeg med pappa samtlige steder i ferien som så og si ALT innebar hest. Vi dro til Danmark og til stutteriet til Preben Sørensen hvor jeg fikk ri på store hester <3 Og i 12 sommere på rad dro mamma, pappa og jeg (jeg har ikke søsken, annet enn de ca 10 hestene "pluss, minus" pappa hadde til en hver tid)  til Kristiansand, nermere bestemt Moisand Camping i ca 2-3 uker på ferie.

Da kjørte mamma bil med campingvogn på slep alene, mens jeg satt på med pappa som kjørte lastebil med ca 2-3 hingster, som han skulle trene i ferien. De plasserte vi på Dømesmoen travbane. Her var/er det fantastisk for oss hestefrelste. Det å komme til Grimstad å få ri langs vannet som glitret og de grønne trerne rundt, og klatre i de karrete stein sidene der, var en drøm. Kristen Gundersen leide stallen der på den tiden og det var jo stall jenter og gutter der. De var litt eldre enn meg, men veldig hyggelige og for meg DØDS KULE!! Bare jeg (noen ganger hadde jeg med venninnen min Rita på ferie) eller vi jentene kom før kl 10 på morgnen så fikk vi lov å ri på hestene der, enten alene eller sammen med de andre. Det ble gjerne til at vi fikk en favoritt hest som den sommeren da fikk masse ekstra stell og turer. 

Det som var ekstra kult var når vi red hjem igjennom et gartneri som solgte gulrøtter i bunt. Da kjøpte vi en kvast og foret hestene mens vi red. Veldig fornøyde hester og ja :) 

Hver sommer er det også fest på Travparken. Et år fikk jeg lov (etter mye skepsis fra pappa) å bli med jentene fra stallen på dette. Hun ene var iallefall 18 for hun kjørte bil, mens ei var ca 16, også var det meg da, på 13.. De som kjenner PG, altså pappa vet at han er en MEGET streng og striks mann, så her var det kun snakk om å få ordne seg og å få sitte på til parken, hvor jeg skulle møte han igjen. Men iallefall!! Vi kjørte den lille Ford Sirraen hennes ut i skogen for å bade og skifte. Se for dere 3 jenter en flott sommer dag i en halveis rotten bil, med ødelagt radio, men med kasettspiller på full guffe i hattehylla!! Vi badet nakene selvfølgelig og fikk ordnet og pyntet oss, før vi etter mye latter og hyl kom oss til travparken. 

Vi ble selvfølgelig husket godt på Moisand Camping for å være de som hadde med seg hest på ferie. Litt ensomt for stakkars mamma som ikke er bitt av hestebasillen slik vi er, men, men.

 

Mine barn har jo også vokst opp med hest. Min eldste er sånn halveis interessert, men yngste jenta løper rundt og knegger "bokstavelig talt" hver dag. Der er det hest, hest, hest. Så en ponni har vi anskaffet oss (før de var født faktisk. Shettis og het Mascot, men han er på de evige grønne enger nå) Han vi har nå heter Viking, og han har vi hatt i 2 1/2 år. Men, som jeg vet så kan det bli litt mye hest, derfor går min Gucci og deres Viking på beite hver sommer slik at vi kan dra på ferie uten for mye tilrettelegging. 

 

Det var iallefall veldig koselig å komme tilbake til hestene og står blanke og med struttende mager. De skal få stå enda et par uker til, før vi går igang med trening igjen.

 

Håper dere alle har hatt en flott sommer, både med og uten hest :) 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din