• Gratis frakt på kjøp over 1500
  • Rask levering 3-5 virkedager
  • 30 dagers returrett

Dyrskun 2017

opprettet den

Dyrskun 2017
Dyrskun 2017
Dyrskun 2017
Dyrskun 2017
Dyrskun 2017
Dyrskun 2017
Dyrskun 2017

Vel overstått Dyrskun 2017! (og litt til)

 

Vi er så vidt kommet oss på plass i butikken igjen og kommet oss til hektene etter 4 dager i Seljord :) I fjor var det 150års jubieleum med strålende sol og besøk av både kronprinsparet, fru Stordalen og ikke minst Hellbillies som spilte opp for både besøkende og utstillere lørdagen.

 

Jeg hadde en følelse av at i år, så kom ikke værgudene til å være med oss. Og jammen meg fikk jeg rett. Det datt ned ifra himmelen en goood uke før Dyrskun og YR viste ikke til noe mer lovende for oss til helgen heller nei. Heldigvis hadde jeg vert forutseende nok til å bestille både gulv og et ekstra telt! Så da var det "bare" å lesse opp hestebiler, hestehengere og lastebilen og sette nesen mot Seljord. Etter et helt år hvor man har gått og gledet seg noe veldig til å få hele Dyrskue opplevelsen igjen, så skal jeg være så ærlig at denne gangen var jeg skeptisk i bilen på vei opp. Jeg var redd for et sviktende besøkstall når vær varselet var slik det var, og jeg var redd stand plassen vår skulle stå under vann.. Det var litt mer glissent med campingvogner enn jeg kunne huske fra året før, men i Seljord sentrum var det yrende liv! Selv med regn.

 

Men vi fikk da opp begge telt, monterte lamper og satte på terasse varmer. Og litt etter litt kom varene på plass. Heldigvis stod ikke standplassen vår under vann, men takk og lov for gulvet vi hadde kjøpt! 

 

Ferdag morgen kl 9.00 åpnet de inngangene, og for meg som var redd for at Nordmen ikke tålte regn, så fikk jeg det kraftig motbevist! For de som ikke har vert på Dyrskun, så kan jeg fortelle at dette er en av Norges største, om ikke den størte, landbruksmessen vi har. Men her er det ikke BARE landbruk. Her er det hobby, fritid ala hytter, hus, hage, dyr, barn osv osv. Du kan gå deg vill i boder, bil og hengerbyer, traktorer, ATVèr mm. Ikke minst er det et gigantisk Tivoli med skrekk hus, kjempe karuseller, sukkerspinn mm. 

 

Jeg elsker denne messen! De serverer god mat og nye smaksopplevelser, og du møter originaler fra inn og utland, de synger, danser, forteller historier og du får se ordentlig håndtverk.

Sumasumarum: Det var helt uten grunn jeg trengte å bekymre meg. På lørdagen var det publikumsrekord med over 38.000 besøkende. Bål pannen sto varme og kaffe og ved og fjøs i sann forening.

 

Vi kommer tilbake igjen til neste år :) Håper du tar turen også!  

 

#dyrskun #hest #pgroos 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din